Heb je twijfel of je in deze COVID-19 tijd een feestje kunt reserveren bij Datosa? Dat kan ik me heel goed voorstellen. Uw en onze gezondheid staan voorop en daarom nemen wij volledig de richtlijnen van het RIVM in acht. 

Volgens deze richtlijnen gelden de maatregelen niet voor kinderen tot een leeftijd van 12 jaar. Hierdoor is het gewoon mogelijk om kinderfeestjes bij u thuis te vieren voor deze leeftijdscategorie. Indien u kiest om de spullen te laten bezorgen en ophalen, moet u rekening houden dat wij de spulletjes ook tot aan de voordeur brengen en daar ook weer ophalen. Uiteraard dragen wij hierbij een mondkapje.

Onze materialen worden extra zorgvuldig na ieder feestje gereinigd en voor de opblaasartikelen (indien van toepassing voor een feestje) is speciaal een handpomp meegeleverd.

Heb je een feestje bij Datosa gereserveerd en kan deze vanwege aanpassing van de richtlijnen dan wel een andere COVID-19 gerelateerde reden niet doorgaan, wordt deze kosteloos verzet naar een ander beschikbare datum. Heb je hier nog verdere vragen over neem dan gerust contact met ons op.

Sluit Menu