Je kunt uw feestje uitbreiden met vele extra´s om zo de ervaring nog onvergetelijker te maken. Denk aan een echte popcornmachine met verse popcorn of gezichtsmaskers voor het beauty feestje. Alles is mogelijk. Uiteraard mogen op ieder slaapfeestje de slaapmaskers niet ontbreken. Ook leuk om als aandenken aan de feestgangers mee te geven. 

Op de hoogte blijven van onze nieuwe thema’s? Volg ons dan op facebook.

Datosa kinderfeestjes een droom die uitkomt!

Popcorn machine

´s Avonds bij je slaapfeestje eerst met je vriendjes en vriendinnetjes een film kijken? Dan mag de popocornmachine natuurlijk niet ontbreken!

Boek een supergave popcornmachine bij je kinderfeestje compleet met popcorn bekers en mais voor slechts EUR 12,50.

De machine is als optie bij te boeken in de reservering.

Slaapmaskers

Op zoek naar een leuk aandenken aan het slaapfeestje? Bestel dan de gepersonaliseerde slaapmaskers!

De maskers zijn te verkrijgen in roze, zwart en paars. Op de slaapmaskers wordt de naam gedrukt in de lettertype naar keuze (zie voorbeelden) en de slaapmaskers liggen klaar bij het ophalen van het feestje of worden direct meegenomen bij het bezorgen.

De slaapmaskers zijn als optie bij te boeken in het reserveringsformulier voor EUR 3,95 per stuk.

Slaapfeestje

Selfie face maskers

Maak nu je slaapfeestje nog leuker met geweldige selfie face maskers. Dit masker tovert een glimlach op ieders gezicht. vergeet niet een selfie te maken. 

De maskers zijn er in verschillende soorten en thema’s. De maskers kunnen wel afwijken van de foto’s zoals weergegeven.

De sheet maskers zijn als optie bij te boeken in het reserveringsformulier voor EUR 1,50 per stuk. 

Karaokeset

Een feest is geen feest als er niet gezongen kan worden. Maak je feest compleet met een karaokeset. De set zit standaard bij een discofeestje, maar mocht je een ander feestje willen en toch willen zingen, huur dan los het karaokeset voor slechts EUR 12,50.

De set is als optie bij te boeken in de reservering

Helium balonnen

Op ieder feestje horen uiteraard ook balonnen. Nu ook bij een slaapfeestje helium cijfer balonnen te kopen. De balonnen zijn maar liefst 86 cm groot!

Je kunt de balonnen kopen via het reserveringsformulier van een slaapfeestje. De balonnen zijn EUR 14,95 per stuk, inclusief gewicht om de balon op de grond te houden. Verkrijgbaar is de kleuren goud, zilver en rose. 

Pizza party

Wil je het slaapfeestje uitbreiden met echte Italiaanse sferen? Boek dan extra ook het pizza feestje. Het feestje is compleet met allerlei accesoires en een echte pizza oven. Alleen de mini pizza’s en ingredienten moeten nog aangeschaft worden, maar de rest is compleet! De pizza party uitbreiding komt voor EUR 12,50 per kind (minimaal 6 kinderen).

Interesse? Neem even contact op.

High tea

Wil je het slaapfeestje uitbreiden?  Boek dan extra ook een high teaDe high tea is compleet te huur, inclusief de tafel van 1,50 meter doorsnede en de gouden Chiavari stoelen. Uiteraard zitten alle spulletjes van de foto’s erbij. De high tea uitbreiding is te huur vanaf minimaal 6 kinderen en uit te breiden tot 10 kinderen voor EUR 12,50 per kind.  

Interesse? Neem even contact op.

Helium balonnen 3 stuks aan een tros

Op ieder feestje horen uiteraard ook balonnen. Nu ook bij een slaapfeestje 3 helium balonnen van 45 cm aan een tros te koop. Stel zelf je balonnentros samen. De balonnen zijn er in de vormen ster, hart en rondje. De kleuren zijn rood, wit, goud, zilver, zwart, groen, geel en roze.     

Je kunt de balonnen kopen via het reserveringsformulier van een slaapfeestje. Een tros balonnen is EUR 19,95 per stuk, inclusief gewicht om de balon op de grond te houden. De keuze voor de vormen en kleuren graag doorgeven in de opmerkingen bij het reserveringsformulier.

Sluit Menu