Je kunt uw feestje uitbreiden met vele extra´s om zo de ervaring nog onvergetelijker te maken. Denk aan een echte popcornmachine met verse popcorn of gezichtsmaskers voor het beauty feestje. Alles is mogelijk. Uiteraard mogen op ieder slaapfeestje de slaapmaskers niet ontbreken. Ook leuk om als aandenken aan de feestgangers mee te geven. 

Op de hoogte blijven van onze nieuwe thema’s? Volg ons dan op facebook.

Datosa kinderfeestjes een droom die uitkomt!

Popcorn machine

´s Avonds bij je slaapfeestje eerst met je vriendjes en vriendinnetjes een film kijken? Dan mag de popocornmachine natuurlijk niet ontbreken!

Boek een supergave popcornmachine bij je kinderfeestje compleet met popcorn bekers en mais voor slechts EUR 9,95.

De machine is als optie bij te boeken in de reservering.

Slaapmaskers

Op zoek naar een leuk aandenken aan het slaapfeestje? Bestel dan de gepersonaliseerde slaapmaskers!

De maskers zijn te verkrijgen in roze en zwart. Op de slaapmaskers wordt de naam gedrukt in de lettertype naar keuze (zie voorbeelden) en de slaapmaskers liggen klaar bij het ophalen van het feestje of worden direct meegenomen bij het bezorgen.

De slaapmaskers zijn als optie bij te boeken in het reserveringsformulier voor EUR 3,50 per stuk.

Slaapfeestje

Selfie face maskers

Maak nu je slaapfeestje nog leuker met geweldige selfie face maskers. Dit masker tovert een glimlach op ieders gezicht. vergeet niet een selfie te maken. 

De maskers zijn er in verschillende soorten en thema’s. De maskers kunnen wel afwijken van de foto’s zoals weergegeven.

De sheet maskers zijn als optie bij te boeken in het reserveringsformulier voor EUR 1,50 per stuk. 

High tea box

Coming soon.

Chiavari stoelen - goud

Maak je feest compleet en huur ook de sjieke goudkleurige stoelen erbij. De stoelen worden geleverd met een passend gouden zitkussen.

De stoelen zijn te huren bij een slaapfeestje of de high tea, maar kunnen uiteraard ook los gehuurd worden. De stoelen staan in het boekingsformulier van het feestje of de high tea te reserveren (zolang de voorraad strekt). Wil je de stoelen los huren, neem even contact op.   

Tafel

Geen tafels genoeg voor het feestje? Huur dan nu ook een inklapbare ronde tafel van 1,50 meter doorsnede. Geschikt voor 8 á 10 personen. De tafel is te huren bij een slaapfeestje of de high tea, maar kan uiteraard ook los gehuurd worden.  De tafel staat in het boekingsformulier van het feestje of de high tea te reserveren (zolang de voorraad strekt). Wil je de tafel los huren, neem even contact op. Deze tafel wordt geleverd met een mooi wit passend tafelkleed.

Vragen? Laat het gerust weten.  

Sluit Menu