Je kunt uw feestje uitbreiden met vele extra´s om zo de ervaring nog onvergetelijker te maken. Denk aan een echte popcornmachine met verse popcorn of gezichtsmaskers voor het beauty feestje. Alles is mogelijk. Uiteraard mogen op ieder slaapfeestje de slaapmaskers niet ontbreken. Ook leuk om als aandenken aan de feestgangers mee te geven. 

Op de hoogte blijven van onze nieuwe thema’s? Volg ons dan op facebook.

Datosa kinderfeestjes een droom die uitkomt!

Popcorn machine

´s Avonds bij je slaapfeestje eerst met je vriendjes en vriendinnetjes een film kijken? Dan mag de popocornmachine natuurlijk niet ontbreken!

Boek een supergave popcornmachine bij je kinderfeestje compleet met popcorn bekers en mais voor slechts EUR 12,50.

De machine is als optie bij te boeken in de reservering.

Slaapmaskers

Op zoek naar een leuk aandenken aan het slaapfeestje? Bestel dan de gepersonaliseerde slaapmaskers!

De maskers zijn te verkrijgen in roze, zwart en paars. Op de slaapmaskers wordt de naam gedrukt in de lettertype naar keuze (zie voorbeelden) en de slaapmaskers liggen klaar bij het ophalen van het feestje of worden direct meegenomen bij het bezorgen.

De slaapmaskers zijn als optie bij te boeken in het reserveringsformulier voor EUR 3,95 per stuk.

Slaapfeestje

Selfie face maskers

Maak nu je slaapfeestje nog leuker met geweldige selfie face maskers. Dit masker tovert een glimlach op ieders gezicht. vergeet niet een selfie te maken. 

De maskers zijn er in verschillende soorten en thema’s. De maskers kunnen wel afwijken van de foto’s zoals weergegeven.

De sheet maskers zijn als optie bij te boeken in het reserveringsformulier voor EUR 1,50 per stuk. 

Karaokeset

Een feest is geen feest als er niet gezongen kan worden. Maak je feest compleet met een karaokeset. De set zit standaard bij een discofeestje, maar mocht je een ander feestje willen en toch willen zingen, huur dan los het karaokeset voor slechts EUR 12,50.

De set is als optie bij te boeken in de reservering

Helium balonnen

Op ieder feestje horen uiteraard ook balonnen. Nu ook bij een slaapfeestje helium cijfer balonnen te kopen. Je kunt de balonnen kopen via het reserveringsformulier van een slaapfeestje. De balonnen zijn EUR 12,50 per stuk, inclusief gewicht om de balon op de grond te houden. Verkrijgbaar is de kleuren goud, zilver en rose. 

Sluit Menu