Hoeveel ruimte neemt het feestje in beslag?

Het is wel zo handig om te weten hoeveel ruimte een slaapfeestje in beslag neemt. Ieder tentje komt samen met een luchtbed en de afmeting van een luchtbed is 76 cm x 191 cm. Het tentje heeft de afmetingen 116 cm (lengte) x 110 cm (breedte) x 100 cm (hoogte). Het tentje plaats je uiteraard over het opgeblazen luchtbed heen en neemt hierdoor geen extra ruimte in beslag.

De tentjes kun je in iedere gewenste opstelling plaatsen. In een cirkel of naast elkaar kunnen de tentjes worden neergezet, maar net wat je leuk vindt.

Hoe lang ben ik bezig om het feestje op te zetten?

Het is moeilijk om exact aan te geven hoe lang je bezig bent met het opzetten van het feestje. Je moet rekening houden dat het ongeveer 10 á 15 minuten duurt om een tentje op te zetten. Als je dan uitgaat van een feestje met 6 tentjes ben je ongeveer 1 á 1,5 uur bezig met de voorbereiding. Als je met zijn tweeën het feestje opzet, gaat het natuurlijk 2 keer zo snel. Ervaring leert echter dat de voorpret voor net zoveel plezier zorgt als het feestje zelf.

Kan iedereen het feestje opbouwen?

Bij de spullen zitten beschrijvingen hoe je een tentje moet opzetten. Hierdoor kan in principe iedere volwassenen een tentje opzetten. De andere spulletjes kunnen naar eigen inzicht neergezet worden, waarbij inspiratie opgedaan kan worden op de site. Uiteraard kan ik ook tips geven.  

Na afloop van het feestje, moet ik de spulletjes, dekbedden, etc. schoon en gewassen teruggeven?

Wij willen dat u geen omkijken meer heeft naar het feestje, ook niet na afloop. De tentjes, luchtbedden en andere materialen dienen weer te worden opgeborgen in dozen waarin zij vervoerd zijn en de dekbedden en dekens, etc. kunnen ongewassen weer ingeleverd worden in de bijbehorende waszakken.  Wij wassen alles weer netjes, zodat u hier geen verder omkijken naar heeft!

Welke kosten heb ik nog meer na het huren van het feestje?

Je huurt bij Datosa het feestje inclusief alle benodigdheden en je hebt geen verassingen achteraf.

Kan ik alles zelf vervoeren?

Alle spullen zijn zo compact als mogelijk verpakt en zitten in stevige opbergkratten en tassen.  De tentjes zijn verpakt in handige draagtassen, waardoor deze zo min mogelijk ruimte in beslag nemen. Of het in de auto past, hangt natuurlijk af van de auto. Als u met een lege auto komt en de bank van de auto wordt geklapt, is het zeer aannemelijk dat het past.

Mocht u echter niet beschikken over het juiste vervoer, of heeft u gewoon geen zin in ‘heen en weer rijden’ dan kunt u ook kiezen voor onze handige breng- en ophaalservice. Hiervoor zullen we een afspraak maken op een moment dat het ons beide uitkomt.

Is het feestje geschikt voor buiten?

De feestjes zijn niet voor buiten. Onze materialen kunnen daar niet tegen. Binnen kunt u de tentjes in iedere gewenste ruimte neerzetten?

Kan ik ook meer of minder tentjes huren dan de 6 tentjes die er standaard bij zitten?

Het feestje komt standaard met 6 tentjes en deze kun je automatisch uitbreiden in de boeking naar 8. Indien je minder dan 6 tentjes wilt huren, laat dat dan even weten via het contactformulier of stuur gewoon even een e-mailtje. We zullen dan kijken welke mogelijkheden er zijn en specifieke afspraken hiervoor maken.

Op welke dagen kan ik de tentjes ophalen en terugbrengen?

Om de tentjes op te halen en terug te brengen wordt met iedereen een afspraak gemaakt veelal voor de vrijdag en de zondag. Mocht het niet uitkomen, wordt in overleg naar een ander geschikt moment gezocht. Alleen op zaterdag zijn wij gesloten en is het niet mogelijk om de spulletjes op te halen en te brengen. Het is sowieso handig om de spulletjes al wat eerder in huis te hebben.

Sluit Menu