Heb je zin in een compleet feestje, maar een een slaapfeestje net even teveel? Geen nood we hebben ook leuke en complete kinder themafeestjes om te vieren. Kijk hieronder voor de mogelijkheden! 

Op de hoogte blijven van onze nieuwe thema’s? Volg ons dan op facebook.

Datosa kinderfeestjes een droom die uitkomt!

Lagergame party

Zin in een leuk kinderfeestje of gewoon een leuke actieve middag samen met je vrienden en vriendinnen? Huur nu een lasergame pakket om onbeperkt lasergame te spelen, waar en wanneer je maar wilt!

Het huren is zowel voor jong en oud en is voor vele gelegdenheden te gebruiken. Het gebruik is simpel in gebruik en met de ‘anti-cheat’ functie is valsspelen onmogelijk.  Informeer naar de mogelijkheden.

Ga naar de lasergame pagina voor meer informatie.

High tea

Zin in een leuk kinderfeestje of gewoon een leuke middag samen met je vrienden en vriendinnen? Een high tea thuis is dan een erg leuk idee!

Met deze high tea heb je alle spulletjes in huis om het feestje aan te kleden. Zorg alleen zelf voor de hapjes of maak ze met de kinderen en het feestje is compleet. Het high tea feestje is compleet te huur, inclusief de tafel van 1,50 meter doorsnede en de gouden Chiavari stoelen. Uiteraard zitten alle spulletjes van de foto’s erbij. Het feestje is te huur vanaf minimaal 6 kinderen en uit te breiden tot 10 kinderen voor EUR 12,50 per kind.  

Interesse of heb je gewoon een vraag? Neem dan contact op. 

Het feestje is ook in combinatie met een slaapfeestje te boeken. Je kunt dit aangeven in het boekingsformulier van het betreffende slaapfeestje.

Pizza party

Zin in een leuk kinderfeestje of gewoon een leuke middag samen met je vrienden en vriendinnen? Bak je eigen pizza in een echte pizzaoven. Mama mia, je voelt je echt in Italiaanse sferen!

Met deze pizza party heb je alle spulletjes in huis om het feestje aan te kleden. Zorg alleen zelf voor de mini pizza’s en ingredienten en het feestje is compleet. Het pizza feestje is compleet te huur, inclusief een pizza oven en alle benodigde accesoires en decoratie in een echt pizza thema. Ook zitten er leuke thema gerelateerde spelletjes bij, zoals een pizza bingo, twister, etc! 

Het feestje is te huur vanaf minimaal 6 kinderen en uit te breiden tot 12 kinderen voor EUR 12,50 per kind.  

Interesse of heb je gewoon een vraag? Neem dan contact op. 

Het feestje is ook in combinatie met een slaapfeestje te boeken. Je kunt dit aangeven in het boekingsformulier van het betreffende slaapfeestje.

Sluit Menu