Fijn dat je een kijkje aan het nemen bent op mijn website. 

Ik ben Laila van der Munnik en ben in november 2020 mijn eigen website begonnen. Op de foto zie je ook de rest van mijn gezin; mijn man Wesley en 3 kinderen Daan, Tom en Saar. Ik ben (parttime) kinderverpleegkundige en veel van mijn vrije tijd gaat naar de kinderen. Ik ben een creatief en ondernemend type en ben eigenlijk altijd bezig met van alles en nog wat, zoals haken, knutselen, bakken, verven en zo kan ik nog wel even doorgaan.

U zult begrijpen, ik vind niks leuker dan te zorgen voor een lach op een kindergezicht. Op de kinderfeestjes van mijn eigen kinderen pakte ik dan ook altijd behoorlijk uit en zorgde ervoor dat een feestje nooit standaard was. Iedere feestje was uniek en van A tot Z verzorgd. 

Ouders gaven regelmatig aan dat de kinderen ontzettend hadden genoten. Zij vroegen zich af waar ik al die tijd en energie vandaan had gehaald. Dit heeft mij aan het denken gezet en zo is Datosa geboren!

 

Gelukkig kan ik mijn creativiteit en ondernemerschap prima combineren in deze website. Bij het uitwerken van mijn feestjes heb ik veel gebruik gemaakt van de mening van mijn kinderen. Zij vallen tenslotte in de doelgroep en hun mening is daarom heel waardevol. 

Over de naam van de website heb ik niet lang nagedacht.  Misschien had je het al in de gaten, maar met Daan, Tom en Saar was er geen twijfel mogelijk: met deze voorletters was de naam Datosa een feit.

In de komende maanden zal ik regelmatig nieuwe thema’s toevoegen. Ik bruis al van veel nieuwe ideeën. 

Neem een kijkje op de site en mocht je zelf ideeën, suggesties of vragen hebben, neem gerust contact op.

 

Sluit Menu